Mijn voornaamste doel? Bedrijven helpen hun kosten te drukken door in te zetten op leiderschapsvaardigheden en teamsamenwerking.

Na de studies van psychologie afgerond te hebben, ben ik gestart bij Henkel op de IT afdeling en ontdekte ik al gauw dat niet “kennis en kunde”, maar communicatie en attitude de meest uitdagende factoren waren voor het welslagen van projecten. Meer en meer ging ik kijken naar de mens achter de (PC-)schermen, en herontdekte ik daarmee mijn eerste liefde, mijn passie voor de menselijke interacties.

Ieder van ons spendeert heel wat uren op het werk. Ik zie het dan ook als mijn missie om mensen bewust te maken van het verschil dat zij daar kunnen maken door de kwaliteit van hun communicatie en de samenwerkingen naar een hoger niveau te tillen.

Waar komt mijn passie vandaan …

Communicatie tussen de oren én tussen de mensen…

Powered by Crestcom ®…

Al van kinds af aan vonden klasgenootjes mij om plooien glad te strijken als er ruzie was met anderen. Ik was als het ware de lijm tussen mensen. Mijn drang naar begrip van mensen is altijd al groot geweest en is alleen maar gegroeid. Studies psychologie waren dan ook een logische keuze. Toch ben ik hierna gestart bij Henkel op de IT-afdeling, maar ook daar ontdekte ik al snel dat niet ‘kennis en kunde’, maar communicatie en attitude de meest uitdagende factoren waren voor het slagen van projecten. Na een stevige carrière van 18 jaar en met een rugzak vol ervaringen en een pak extra opleidingen, koos ik weer 100% voor mijn eerste liefde, namelijk mijn passie voor de menselijke interacties.

Het is mijn volle overtuiging dat medewerkers werkelijk het verschil maken in elke organisatie van beloftevolle starters, kleine en grote ondernemingen tot multinationals. Mijn persoonlijke drijfveer is om organisaties sterker te maken door te investeren in groeitrajecten voor MDs, managementteams, collega’s en teamleden. Ik zet 200% in op communicatie skills en leiderschapsvaardigheden met een directe vertaalslag naar de werkvloer. Investeren in mensen, is investeren in de toekomst!

In 2009 kwam ik in contact kwam met Crestcom® en was ik erg onder de indruk over de inhoud van hun managementprogramma’s, hun innoverende visie op leiderschap en hun doorgedreven research naar persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s. Als gelicentieerd Crestcom® partner voor België faciliteer ik sindsdien met volle overtuiging hun management- & salestrainingen in Vlaanderen. Omdat ik niet geloof in loutere “kennis-“trainingen, combineer ik deze programma’s met het afnemen van individuele persoonlijkheidsprofielen (MBTI® & Insights®), individuele coaching en team coaching in bedrijven.