Persoonlijkheidsprofielen

Hoe goed kent u zichzelf, uw collega’s, uw klanten?
Onderneemt u graag dingen alleen of houdt u ervan in groep te werken? Vliegt u meteen in een nieuw project of wacht u liever rustig af? Om tot beslissingen en evaluatieste komen, gebruiken wij de functies gewaarworden, intuïtie, denken en voelen. Een denktype beslist op basis van de regels van analyse en logica, terwijl een voeltype graag relaties opbouwt en beslist op basis van normen en waarden.

Welk persoonlijkheidsprofiel heeft u?
Aan de hand van persoonlijkheidsprofielen krijgen uw medewerkers inzicht in zichzelf, collega’s en leidinggevenden. Meer nog, iedereen krijgt eveneens een inzichtelijk
kader, waarmee men zijn of haar communicatie kan afstemmen op “de ander”. Het resultaat? Ieders talent ten volle benutten, een sterk team dat rekening houdt met elkaar en verschillen kan overbruggen, een daling van conflicten, een betere aansluiting met klanten, een energie- en motivatie boost voor uw team en cruciale informatie voor feedback- en evaluatiegesprekken.

 

De persoonlijkheidsprofielen worden opgesteld aan de hand van twee beproefde methodes:

Insights® & MBTI® persoonlijkheidsprofielen

De resultaten zijn een eyeopener en een onmisbaar instrument om te werken rond persoonlijke groei, teamontwikkeling en organisatieverandering:

√ Change management & herziening takenpakket

√ Klantenservice

√ Sales strategieën

√ Leiderschap

√ Teamwork verbeteren (betere inzet talenten, conflicthantering, betere communicatie, vertrouwen en begrip opbouwen, …)

√ Persoonlijke groeitrajecten

 

Insights® Discovery

WAT? Insights® Discovery gebruikt een toegankelijk kleurenmodel gebaseerd op het gedachtegoed van psycholoog Carl Jung om inzicht te krijgen in de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen.

HOE? We meten deze voorkeuren aan de hand van een online vragenlijst. De antwoorden resulteren in een uitgebreid persoonlijk profiel, waarin de individuele kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart worden gebracht.

WIE? Voor managers, teams en organisaties.

Myers-Briggs Type Indicator (MBTI®)

WAT? MBTI® is een systematiek om de verschillen in persoonlijkheid van mensen te begrijpen en is eveneens gebaseerd op het gedachtegoed van psycholoog Carl Jung.

HOE? Via een online persoonlijkheidstest krijgt u een beeld van uw persoonlijkheidstype: een unieke combinatie van introvert of extravert (I-E), realistisch of intuïtief (S-N), denken of voelen (T-F), gestructureerd of spontaan (J-P).

WIE? Voor managers, teams en organisaties.

 

 

Praktisch
Nadine Raes is gecertificeerd om Insights® en MBTI® persoonlijkheidsprofielen af te nemen en te interpreteren. De vragenlijst wordt online ingevuld en in een persoonlijk gesprek worden de resultaten besproken. Indien gewenst, kan dit gecombineerd worden met een individuele coaching,  team coaching of teamworkshops.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...