Sales is meer dan praatjes verkopen…

In deze snel evoluerende wereld waar digitalisering hoogtij viert en de concurrentie pittig is, moet het begrip ‘sales’ opnieuw gedefinieerd worden. Hoe kan u als accountmanager of sales vertegenwoordiger het verschil maken bij klanten en er voor zorgen dat de bedrijfsdoelstellingen gehaald worden? Hoe kan u beter verkopen, meer omzet halen en uw salestargets realiseren?

 

 

 

 

Van hard selling naar smart selling…

Klanten hebben meer dan ooit nood aan verkopers die goed luisteren, de vraag van de klant perfect analyseren, een oplossing-op-maat uitwerken en een goede service bieden. Maar succesvol verkopen betekent ook vertrouwen uitstralen, transparant communiceren en een kwaliteitsvolle klantenrelatie opbouwen. Het is een combinatie van de juiste mindset met de juiste verkooptechnieken.

 

 

 

De Crestcom® Sales Academy en NextGen

De Crestcom® Sales Academy is een 6-weken programma (halve dag per week), voor zowel nieuwe als ervaren accountmanagers en sales profielen. De opleiding is een gebalanceerde mix van theorie, zelfreflectie en praktijkoefeningen waarbij elke deelnemer aan de slag gaat met concrete cases uit zijn of haar bedrijf. Het volledige salestraject komt aan bod:

√ Prioriteiten en doelen stellen

√ Een goede eerste indruk maken

√ Identificatie van prospects & leads

√ Indrukwekkend presenteren

√ Omgaan met weerstand en bezwaren

√ De verkoop succesvol afsluiten

√ Onderhandelingsstrategieën

√ Referenties en aanbevelingen genereren

√ Klantrelaties opbouwen & onderhouden

EXTRA:

Na deze sales training wordt elke deelnemer begeleid om een individueel salesplan te maken dat na 6 weken praktijktoepassing geëvalueerd wordt. Zo wordt het sales business plan onmiddellijk in de praktijk omgezet. Kortom, deze sales training is een resultaat- en competentiegericht programma!

VARIANT: NextGen

Voor sales die liever een zeer intensief tweedaags programma volgen, is NextGen het perfecte alternatief. Om de toepassing in de praktijk te verzekeren, worden meerdere opvolgingsmomenten voorzien.

PRAKTISCH:

√ 6 halve dagen in opeenvolgende weken of 2 volle dagen

√ In-house of in open training

√ Persoonlijke follow-up met bedrijfsbezoek

 

Nadine Raes powered by Crestcom®

De Crestcom® Sales Academy wordt gefaciliteerd door Nadine Raes, al meer dan 10 jaar expert in sales- & leiderschapsontwikkeling en gecertificeerd Crestcom® partner voor België. Crestcom® is een wereldspeler op het vlak van managementprogramma’s die uitgerold worden in meer dan 60 landen. Door continu te investeren, te innoveren en de programma’s te finetunen, is Crestcom® een referentie op het vlak van doelgerichte persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s.