waar sta ik voor

Waar komt mijn passie vandaan ...

Al van kinds af aan vonden klasgenootjes mij om plooien glad te strijken als er ruzie was met anderen. Ik was als het ware de lijm tussen mensen. Mijn drang naar begrip van mensen is altijd al groot geweest en is alleen maar gegroeid. Studies psychologie waren dan ook een logische keuze. Toch ben ik hierna gestart bij Henkel op de IT-afdeling, maar ook daar ontdekte ik al snel dat niet ‘kennis en kunde’, maar communicatie en attitude de meest uitdagende factoren waren voor het slagen van projecten. Na een stevige carrière van 18 jaar en met een rugzak vol ervaringen en een pak extra opleidingen, koos ik weer 100% voor mijn eerste liefde, namelijk mijn passie voor de menselijke interacties.

Communicatie tussen de oren én tussen de mensen…

Het is mijn volle overtuiging dat medewerkers werkelijk het verschil maken in elke organisatie van beloftevolle starters, kleine en grote ondernemingen tot multinationals. Mijn persoonlijke drijfveer is om organisaties sterker te maken door te investeren in groeitrajecten voor MDs, managementteams, collega’s en teamleden. Ik zet 200% in op communicatie skills en leiderschapsvaardigheden met een directe vertaalslag naar de werkvloer. Investeren in mensen, is investeren in de toekomst!

Powered by Crestcom ®…

In 2009 kwam ik in contact kwam met Crestcom® en was ik erg onder de indruk over de inhoud van hun managementprogramma’s, hun innoverende visie op leiderschap en hun doorgedreven research naar persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s. Als gelicentieerd Crestcom® partner voor België faciliteer ik sindsdien met volle overtuiging hun management- & salestrainingen in Vlaanderen. Omdat ik niet geloof in loutere “kennis-“trainingen, combineer ik deze programma’s met het afnemen van individuele persoonlijkheidsprofielen (MBTI® & Insights®), individuele coaching en team coaching in bedrijven.

Wie kunnen wij helpen?

Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze klanten die verder willen gaan dan hun status quo. We geven het beste van onszelf aan mensen die zichzelf willen verbeteren in leiderschap, communicatie en sales. Een echte samenwerking waarbij kennis, persoonlijke aandacht en begeleiding hand in hand gaan. Onze klanten worden bij aanvang van onze trajecten gevraagd hun doelstellingen te verhelderen, zodat we gefocust kunnen werken naar een duurzame ROI. 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...